Chili Onion Bhajia
Elkészítési idő: 15 perc
Energiatartalom: 1 adag: 130 kcal
A recept nehézségi foka:  
A recept megjelent: Vidék Íze (2008/2)
Hozzávalók 4 személyre:
Fűszeres csicseriborsólisztben rántott hagyma (Onion Bhajia)
- ízlés szerint chili
- 1 csokor petrezselyem zöld
- ízlés szerint só
- ízlés szerint csicseriborsóliszt
- 3-4 db vöröshagyma
- igény szerint étolaj
- ízlés szerint chana masala fűszerkeverék

Mentaszósz
A mentaszószhoz egy kevés mentalevelet apróra vágunk, és összekeverjük natúrjoghurttal. (A friss menta íze nagyon intenzív, ezért először csak keveset tegyünk bele, kóstoljuk meg, s a végén „állítsuk be” az ízét.) Csipetnyi sóval, borssal, chilipaprikával ízesítjük – akkor jó, ha kicsit csípős. Fogyasztás előtt pár órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.
http://www.videkize.hu/fuszeres_csicseriborsolisztben_rantott_hagyma_onion_bhajia
|